Polițiștii de la Rutieră, în acțiune: zeci de mașini verificate, pe litoral

118
Polițiștii de la Rutieră, în acțiune: zeci de mașini verificate, pe litoral - xrutieraactiuni-1661077245.jpg
Polițiștii constănțeni au organizat, la sfârșit de săptămână, mai multe acțiuni ce au vizat respectarea normelor privind circulația pe drumurile publice. Astfel, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Topraisar au legitimat, vineri, 19 august, aproximativ 100 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 70 de vehicule. În urma activităților, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei, dintre care 12 la O.U.G. 195/2002 și 1 la Legea 61/1991.

În aceeași zi, polițiști ai Biroului Rutier Constanța, împreună cu reprezentanți din cadrul Registrului Auto Român Constanța au desfășurat activități de control în trafic, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor, în municipiul Constanța. Astfel, au fost legitimate peste 30 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 30 de vehicule. În urma activităților, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei, toate la O.U.G. 195/2002.

Totodată, au fost reținute, 2 certificate de înmatriculare.

O altă acțiune a fost desfășurată de polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au desfășurat acțiuni pe linia modului de respectare a legislației rutiere privind neacordarea de prioritate de trecere a pietonilor, a autovehiculelor și respectarea culorii roșie a semaforului electric.

Astfel, au fost legitimate peste 50 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 40 de vehicule. În urma activităților, polițiștii au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.500 de lei, toate la O.U.G. 195/2002. Totodată, au fost reținute șapte permise de conducere, dintre care trei pentru neacordarea priorității pietonilor, două pentru nerespectarea culorii roșie a semaforului electric și două pentru neacordarea priorității autovehiculelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5668 secunde