Poliția Rutieră Constanța, în acțiune: minor fără permis și șofer drogat, surprinși la volan

160
Poliția Rutieră Constanța, în acțiune: minor fără permis și șofer drogat, surprinși la volan - xdrogatvolan11-1658840577.jpg
Luni, 25 iulie a.c., în jurul orei 4.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un minor, de 14 ani, care a condus un autoturism pe strada Portului din orașul Cernavodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 2.30, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Biruinței din comuna Cogealac, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru THC5, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge. Totodată, în autoturism a fost găsit un pliculeț cu substanță vegetală și un grinder.

De asemenea, luni, 25 iulie, în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Delfinului din comuna Limanu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Pagina a fost generata in 0.9302 secunde