Poliția Rutieră Constanța, în acțiune: minor fără permis și șofer drogat, surprinși la volan

186
Poliția Rutieră Constanța, în acțiune: minor fără permis și șofer drogat, surprinși la volan - xdrogatvolan11-1658840577.jpg

Articole de la același autor

Luni, 25 iulie a.c., în jurul orei 4.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un minor, de 14 ani, care a condus un autoturism pe strada Portului din orașul Cernavodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 2.30, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Biruinței din comuna Cogealac, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru THC5, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge. Totodată, în autoturism a fost găsit un pliculeț cu substanță vegetală și un grinder.

De asemenea, luni, 25 iulie, în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Delfinului din comuna Limanu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5296 secunde