ALARMANT! Șofer tras pe dreapta în Eforie Nord, pozitiv pentru „COCKTAIL” de DROGURI: cocaină, cannabis, amfetamină și altele!

363
ALARMANT! Șofer tras pe dreapta în Eforie Nord, pozitiv pentru „COCKTAIL” de DROGURI: cocaină, cannabis, amfetamină și altele! - xrutierainfractiuni-1656602237.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale, după ce au fost surprinși încălcând normele rutiere. Joi, 30 iunie, în jurul orei 2.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Comunal Mihail Kogâlniceanu au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe DN 2A, în localitatea Mihail Kogâlniceanu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Miercuri, 29 iunie, în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, joi, 30 iunie, în jurul orei 3.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, din localitatea Eforie Nord, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cocaină, cannabis, amfetamină și metamfetamină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge. În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4429 secunde