Poliția Rutieră, pe șosele: șoferi beți sau fără permis, trași la răspundere!

80
Poliția Rutieră, pe șosele: șoferi beți sau fără permis, trași la răspundere! - xrutiera1-1655721181.jpg
Polițiștii de la Rutieră au ieșit pe străzi, în sfârșitul de săptămână care s-a încheiat, așa cum au procedat și în week-end-urile trecute, pentru prevenirea încălcărilor legislației. Cum era de așteptat, au depistat mai mulți șoferi care nu respectau normele rutiere. Astfel, în noaptea de duminică spre luni, 19 spre 20 iunie, în jurul orei 1.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism în satul Culmea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Duminică seara, 19 iunie, în jurul orei 19.50, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot duminică, dar la orele prânzului, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mihai Eminescu din localitatea Sinoie, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că plăcuțele cu numere de înmatriculare sunt false. În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4352 secunde