Pact între directorul Agenției Naționale Antidrog și agenții economici din Vama Veche pentru prevenirea consumului de droguri

203
Duminică, 19 iunie, directorul Agenţiei Naţionale Antidrog, comisar-şef de poliţie Georgel-Cristian Ivan, a participat la întâlnirea de lucru cu administratorii unităților economice - restaurante, terase, cluburi, beach-baruri, hoteluri și pensiuni - din localitatea Vama Veche. În cadrul acestei întâlniri au fost prezentate activitățile de prevenire și reducere a riscurilor asociate consumului de droguri care urmează a fi implementate de Agenția Naționala Antidrog, în perioada sezonului estival.

De asemenea, au fost purtate discuții cu agenții economici, aceștia manifestându-și intenția de a sprijini eforturile depuse de autorități pentru informarea turiștilor aflaţi în vacanță, în Vama-Veche, cu privire la efectele nocive ale consumului de droguri, utilizând mediul online. Site-ul INFODROG (http://infodrog.ro/), creat de specialiştii Agenţiei, oferă informaţii şi cu privire la metodele de prim-ajutor în anumite situaţii de criză cauzate de consumul de droguri, efectele juridice şi activităţile tip suport şi bune practici..

La finalul întâlnirii de lucru, directorul Agenţiei Naţionale Antidrog, comisar-şef de poliţie Georgel-Cristian IVAN, şi primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu, au semnat un protocol de colaborare, în vederea implementării de proiecte comune de prevenire şi informare în domeniul drogurilor, având drept scop asigurarea unui climat de siguranță publică turiștilor care își petrec vacanța în localitatea Vama-Veche. La întâlnirea de lucru, organizată de Primăria Limanu din județul Constanța, au participat și reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanța - Serviciul Ordine Publică - și cei ai Poliției Municipiului Mangalia. 

Pagina a fost generata in 0.6008 secunde