Acțiuni ale polițiștilor în 2 Mai și Vama Veche. Ce le-au spus turiștilor

265
Polițiștii constănțeni, împreună cu polițiști de frontieră, jandarmi, specialiști ai Agenției Naționale Antidrog Constanța și ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane Constanta au desfășurat, astăzi, activități informativ-preventive în stațiunile Vama Veche și 2 Mai.

Acțiuni ale polițiștilor în 2 Mai și Vama Veche. Ce le-au spus turiștilor - vaa3-1655034356.jpg

Astfel, polițiștii au luat legătura atât cu administratorii unităților de cazare, cât și cu personalul angajat, cărora le-au prezentat sfaturi și recomandări necesare prevenirii furturilor din camerele de hotel și din autovehicule.

Acțiuni ale polițiștilor în 2 Mai și Vama Veche. Ce le-au spus turiștilor - vama4-1655034368.jpg

De asemenea, în contextul minivacanței, forțele de ordine au acționat și pentru prevenirea accidentelor rutiere pe fondul consumului de alcool și substanțe interzise, în punctul de trecere al frontierei Vama Veche.

Acțiuni ale polițiștilor în 2 Mai și Vama Veche. Ce le-au spus turiștilor - vama5-1655034376.jpg

Totodată, sfaturi de prevenire a disparițiilor de minori, a furturilor din buzunare, genți, poșete, a consumului de substanțe interzise și a traficului de persoane au fost promovate și în rândul turiștilor prezenți pe litoral, toate acestea având drept scop creșterea sentimentului de siguranță, precum și constientizarea cetățenilor cu privire la adoptarea măsurilor necesare prevenirii victimizării lor.
Acțiuni ale polițiștilor în 2 Mai și Vama Veche. Ce le-au spus turiștilor - vamma6-1655034386.jpg


Pagina a fost generata in 0.2827 secunde