PERICOL PE ŞOSELE! Doi șoferi drogați, traşi pe dreapta de poliţiştii de la Rutieră

192
PERICOL PE ŞOSELE! Doi șoferi drogați, traşi pe dreapta de poliţiştii de la Rutieră - bigdsc8233-1655717246.jpg

Articole de la același autor

Doi şoferi din judeţul Galaţi s-au ales cu dosare penale, după ce au fost depistaţi în trafic de poliţiştii rutieri sub influenţa substanţelor psihoactive, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Biroului Rutier Tecuci au oprit în trafic, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, un autoturism la volanul căruia au identificat un bărbat, de 28 de ani, scrie stiripesurse.ro

Întrucât acesta manifesta un comportament nefiresc, poliţiştii l-au testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis.

Bărbatul a fost condus la spital, în scopul prelevării de mostre biologice, iar poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Pentru comiterea aceleiaşi infracţiuni este cercetat şi un bărbat, de 30 de ani, depistat de poliţiştii Biroului Rutier Galaţi, conducând un autoturism, pe Bulevardul Marea Unire, din municipiul Galaţi.

Şi în cazul acestuia, la testarea pentru consumul de substanţe psihoactive, rezultatul a fost pozitiv la cannabis.

Conducătorului auto i-au fost prelevate mostre biologice pentru determinarea prezenţei substanţelor psihoactive în organism, iar poliţiştii au întocmit, în cauză, dosar penal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4294 secunde