Caz STRANIU! Un tânăr sub influenţa băuturilor alcoolice a sunat la 112 pentru a fi oprit în trafic de poliție

225
Caz STRANIU! Un tânăr sub influenţa băuturilor alcoolice a sunat la 112 pentru a fi oprit în trafic de poliție - img-1655200444.jpg

Articole recomandate

Situație incredibilă în județul Suceava. Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Botoșana, a sunat la 112 solicitând intervenția unui echipaj de poliție, deoarece se află în trafic cu mașina, deși era băut.


Tânărul le-a transmis operatorilor de la celălalt capăt al firului că s-a certat cu părinții, s-a suit beat la volanul autoturismului BMW și solicită să fie oprit de către un echipaj de poliție, relatează G4Media.ro, care citează Suceava.net.

În baza sesizării tânărului de 23 de ani, oamenii legii s-au deplasat în teren și l-au identificat. Acesta se afla vizibil sub influența băuturilor alcoolice.


Tânărul a fost testat la fața locului cu aparatul etilometru, rezultatul indicând valoare de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4091 secunde