Poliția Rutieră, la datorie pe străzile din Constanța! A plouat cu amenzi și dosare penale

212
Poliția Rutieră, la datorie pe străzile din Constanța! A plouat cu amenzi și dosare penale - pietonaccidentat1456852753150011-1654342668.jpg
La data de 3 iunie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au desfășurat o acțiune prevenirii și combaterii încălcării prevederilor legale, în ceea ce privește mijloacele de transport în comun.
Astfel, polițiștii au controlat 32 de autovehicule de transport în comun, fiind aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.000 de lei, dintre care 20 pentru depășirea limitei de viteză.


La data de 3 iunie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța, împreună cu reprezentanți ai administratorului drumului public, au desfășurat o acțiune pe linia verificării respectării reglementărilor în vigoare în ceea ce privește executarea lucrărilor  pe drumurile publice.
Astfel, au fost verificate 12 lucrări, fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 26.100 de lei, dintre care 5 pentru nesemnalizarea corespunzătoare a lucrărilor pe carosabil.


Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști


La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un moped pe strada D12 din orașul Năvodari, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. 
În urma testării a rezultat o valoare pozitivă pentru THC, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge. 


La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe strada Munteniei din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. 
Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 


În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.


Pagina a fost generata in 0.2878 secunde