Drifturi în Portul Tomis, fără permis de conducere. "Aceste manevre atrag mulți curioși ce pot deveni cu ușurință victime!"

362
Drifturi în Portul Tomis, fără permis de conducere.
Doi tineri au fost surprinși în flagrant de polițiștii locali constănțeni în timp ce executau drifturi cu un autoturism în parcarea din Portul Turistic Tomis, de pe strada Lebedei. Fapta este cu atât mai gravă, cu cât unul dintre ei nu posedă permis de conducere.

In urma verificărilor, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au întocmit proces verbal de depistare a infracțiunilor flagrante, conform art. 12 din Legea 155/2010 coroborat cu art 335 alin.1 și art 335 alin.3 din Noul Cod Penal.

Cei doi tineri au fost predați Biroului Rutier al Poliției Municipiului Constanța în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii locali le reamintesc teribiliștilor că drifturile și turatul motoarelor în scop de amuzament sunt interzise.

Șoferii care fac drifturi ilegale își pun în pericol viața, dar și pe a celor din jur, pentru că aceste manevre atrag întotdeauna mulți curioși ce pot deveni cu ușurință victime.

"Vă rugăm să ne semnalați orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 - Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: [email protected].", anunţă autorităţile din Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4152 secunde