Amendat și lăsat fără permis de conducere, după ce a fost prins circulând cu aproape 200km/h

224
Amendat și lăsat fără permis de conducere, după ce a fost prins circulând cu aproape 200km/h - codrutier2020soferiiobligatisafa-1650113056.jpg
Un echipaj cu radar din cadrul Poliţiei Bacău a prins un şofer care conducea cu viteza de 192 km/h pe un sector de drum unde limita maximă admisă este de 100 km/h. Bărbatul a fost amendat şi i-a fost reţinut permisul de conducere, anunță Agerpres.


Şoferul care circula cu viteză aproape dublă faţă de cea maxim admisă a fost înregistrat de aparatul radar pe DN2-E85, pe raza localităţii Dumbrava, în timpul unei acţiuni desfăşurate vineri de către Poliţia judeţeană Bacău.

El a fost sancţionat de poliţişti cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile, anunţă, sâmbătă, IPJ Bacău.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii din Bacău au aplicat 80 de sanctiuni contravenţionale şi au reţinut 20 de permise de conducere, din care 17 pentru încălcarea regimului legal de viteză. În plus, ei au retras trei certificate de înmatriculare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6082 secunde