A plouat cu dosare penale, la Constanţa! Prinşi la volan şi beţi, dar şi fără permis

368
A plouat cu dosare penale, la Constanţa! Prinşi la volan şi beţi, dar şi fără permis - masinapolitia-1650968412.jpg
Zilele de sărbătoare i-au relaxat foarte mult pe unii şoferi, încât au prins curaj să circule pe drumurile din judeţ cu maşina deşi consumaseră alcool. Alţii, mai curajoşi, au urcat la volan fără a deţine permis de conducere. Traşi pe dreapta de poliţişti, aceştia au fost sancţionaţi conform legii. 


Iată doar câteva exemple: 


La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Biroul Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 2.20, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.


În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 24 aprilie a..c., în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe DC4, în stațiunea Costinești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.


În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Persoana în cauză a fost implicată într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Constanței din comuna Tuzla, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.


În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Persoana în cauză a fost implicată într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 19.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Medgidiei din orașul Cernavodă, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Seției 3 Poliție Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un moped pe strada Nicolae Iorga din comuna Pecineaga, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Persoana în cauză a fost implicată într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân din orașul Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6172 secunde