Farul l-a transferat pe fostul internaţional de juniori Robert Ion

190
Farul l-a transferat pe fostul internaţional de juniori Robert Ion - 1-1655716162.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului FCV Farul Constanţa a anunţat, luni, 20 iunie, că a ajuns la un acord cu mijlocaşul Robert Ion, care a semnat un contract valabil pentru următorii trei ani.

În vârstă de 21 de ani (este născut în data de 5 mai 2000), Robert Ion evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv, are 1,79 m şi 70 kg şi este fost internaţional de juniori. În trecut, a mai evoluat pentru FCSB şi Academica Clinceni.

„Bun venit, Robert, şi cât mai multe realizări în tricoul alb-albastru!”, au transmis reprezentanţii grupării de pe litoral.

Robert Ion este cea de-a noua achiziţie a Farului perfectată în perioada de vară.

XXX

După ce, în luna aprilie, a trecut de PSG şi Atletico Madrid în cadrul turneului Madrid Ibercup, Academia Hagi 2009 a susţinut, în week-end, două meciuri de verificare la Istanbul (Turcia), unde şi-a mai trecut în cont alte două victime de lux.

Jucătorii pregătiţi de Cosmin Constantin (antrenor), Cristian Cămui (director tehnic) şi Mihai Stere (director coordonator) au evoluat împotriva formaţiilor similare ale cluburilor Istanbul Başakşehir şi Galatasaray Istanbul, pe care au reuşit să le învingă de o manieră chiar categorică.

Micii „marinari” au trecut de Istanbul Başakşehir, scor 3-1, iar apoi jucătorii lui Cosmin Constantin au surclasat galonata Galatasaray, scor 4-0.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7742 secunde