RAZIE A POLIȚIEI RUTIERE, pe drumurile naționale din Constanța. Peste 150 de șoferi sancționați pentru VITEZĂ EXCESIVĂ!

235
RAZIE A POLIȚIEI RUTIERE, pe drumurile naționale din Constanța. Peste 150 de șoferi sancționați pentru VITEZĂ EXCESIVĂ! - xrazierutiera-1645966815.jpg
Sâmbătă, 26 februarie, polițiști ai Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier și cei ai Biroului Rutier Constanța au desfăşurat acțiuni, în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat (DN3, DN39, DN2A, DN22 și municipiul Constanța), pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere privind viteza de deplasare. În urma acțiunilor din teren, au fost aplicate 228 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 84.000 de lei, dintre care 158 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 22 de permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri constănțeni acționează în mod constant, activitățile întreprinse vizând prevenirea acestor evenimente prin prezența în trafic și depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele de circulație, în mod special, a celor care circula cu viteze peste limita legală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5796 secunde