Poliția Rutieră, în control pe drumurile naționale din Constanța. Zeci de șoferi au rămas fără permise

275
Poliția Rutieră, în control pe drumurile naționale din Constanța. Zeci de șoferi au rămas fără permise - xrutieraactiune-1645435163.jpg

Articole de la același autor

Polițiști ai Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier și cei ai Biroului Rutier Constanța au desfăşurat, în sfârșitul de săptămână care s-a încheiat, acțiuni în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat (DN39, DN3, DN2A și municipiul Constanța), pentru pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și pentru prevenirea accidentelor de circulație, ca urmare a nerespectării regimului legal de viteză. În urma activităților, au fost aplicate 174 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 96.000 de lei, dintre care 115 pentru depășirea limitei legale de viteză. Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 23 de permise de conducere și au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

Polițiștii rutieri vă recomandă să adoptați o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor și să respectați regimul legal de viteză, întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3898 secunde