RAZIE ÎN CONSTANȚA. Localuri și săli de jocuri, sancționate pentru accesul clienților nevaccinați

196
RAZIE ÎN CONSTANȚA. Localuri și săli de jocuri, sancționate pentru accesul clienților nevaccinați - xrazie-1645434838.jpg
În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 19 spre 20 februarie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat acțiuni pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea oricăror evenimente negative, dar și pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

La acțiunea desfășurată în municipiul Constanța au participat polițiști de la ordine publică, rutieră, investigații criminale, precum și jandarmi constănțeni. Astfel, au fost legitimate aproximativ 220 de persoane și au fost controlate 21 de societăți comerciale.

În urma activităților, au fost aplicate 94 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 84.000 de lei, dintre care 52 pentru nerespectarea Legii 55/2020.

Polițiști din cadrul Secției 2 s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că, în două localuri (un bar și o sală de jocuri), s-a permis accesul unor persoane care nu dețineau certificat verde. Administratorii celor două societăți comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind accesul persoanelor nevaccinate.

Totodată, polițiști din cadrul Secției 3 s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că, în două localuri (restaurant și sală de jocuri), s-a depășit programul de funcționare prevăzut de Legea 55/2020, respectiv s-a permis accesul unor persoane care nu dețineau certificat verde. Administratorii celor două societăți comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 3.000 de lei.

Pagina a fost generata in 1.097 secunde