Colonel din SRI Constanța, anchetat după ce s-a urcat beat la volan și a provocat un accident

1545
Colonel din SRI Constanța, anchetat după ce s-a urcat beat la volan și a provocat un accident - xcolonelsri-1646137022.jpg
Polițiștii constănțeni au întocmit un dosar penal unui bărbat de 46 de ani, acuzat că s-a urcat la volan și a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale. Potrivit informațiilor noastre, șoferul este colonel în cadrul Serviciului Român de Informații, iar incidentul a avut loc în seara zilei de 2 februarie, în jurul orei 22.10.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un echipaj de la Poliția Locală Constanța a observat un șofer care se afla la volanul unui autoturism cu care a intrat în coliziune cu un alt vehicul, în timp ce se deplasa pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. După incident, șoferul și-a continuat deplasarea până pe strada Violetelor. În sprijinul echipajului de la Poliția Locală Constanța a intervenit un echipaj de la Biroul Rutier Constanța, care l-a depistat pe șofer pe strada respectivă. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că bărbatul avea 0,76 alcool pur în aerul expirat, iar ulterior a fost dus la spital, pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar având în vedere calitatea de ofițer al SRI, documentele au fost înaintate Parchetului Militar, în vederea continuării investigațiilor aferente.

Se impune precizat că în urma incidentului nu au rezultat victime. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.726 secunde