ALCOOLUL LA VOLAN. Dosare penale pentru șoferii beți prinși pe șoselele din Constanța

158
ALCOOLUL LA VOLAN. Dosare penale pentru șoferii beți prinși pe șoselele din Constanța - xsoferirutiera-1658221626.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat, la data de 17 iulie, în jurul orei 23.50, un bărbat de 33 de ani care a condus un autoturism pe DN 3, în orașul Murfatlar, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeași zi, în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Secției 5 au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe Bulevardul 1 Mai Vechi, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Totodată, în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe strada Principală din comuna Saligny, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4093 secunde