Polițiștii iau la puricat toate Audi-urile gri, pentru a găsi un șofer fugar

828
Polițiștii iau la puricat toate Audi-urile gri, pentru a găsi un șofer fugar - fondpolitistiiiaulapuricataudi-1412268823.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri lucrează la foc continuu pentru a-l găsi pe individul care a lăsat-o pe o femeie de 70 de ani într-o baltă de sânge, după ce a lovit-o cu mașina, iar apoi a fugit de la fața locului.

Evenimentul s-a produs duminică, pe bulevardul 1 Mai din Constanța. Septuagenara apucase să facă doar câțiva pași pe trecerea de pietoni, când a fost lovită de un șofer, care mai apoi și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Din acel moment, rutieriștii au împânzit județul cu filtre, iar zeci de polițiști lucrează pentru a-l găsi pe făptaș. Deocamdată știu doar autoturismul pe care îl caută: este vorba despre un Audi, de culoare gri, asta dat fiind faptul că șoferului i-a căzut oglinda din partea stângă în momentul impactului.

Femeia a fost transportată de urgență la spital, dar starea acesteia este delicată, suferind multiple fracturi. Medicii o țin sub observație, dar rănile ei sunt grave.

Acul în carul cu fân?

Polițiștii au început o anchetă și îl caută neîncetat pe cel care a provocat accidentul, dar și autoturismul Audi, berlină, fabricat între anii 2005 și 2008. Rutieriștii au împânzit tot municipiul și caută camere de supraveghere care să fi surprins mașina respectivă. De asemenea, oamenii legii încă îi audiază pe cei care au fost prezenți la fața locului, în speranța că au văzut ceva concludent. În paralel, zeci de polițiști efectuează căutări. Până în acest moment au fost verificate peste o sută de mașini care corespund descrierii, însă în baza de date a Serviciului Rutier sunt mii de autoturisme de acest gen. Nu vor fi ferite de control nici Audi-urile cu numere de Bulgaria, dar nici Audi-urile din alte județe.

Mobilizare de forțe

Polițiștii rutieri au verificat Audi cu Audi pentru a vedea dacă prezintă vreunul avarii. În această situație, există două posibilități: fie polițistul se deplasează acasă la proprietarul mașinii, fie acesta este invitat să aducă autoturismul la sediul Serviciului Rutier.

"Nu acceptăm scuze în legătură cu prezentarea la sediu. Dacă cineva ne refuză sau începe să caute scuze, este clar că e ceva în neregulă. Însă oamenii au fost cooperanți, nu am avut probleme", a precizat subcomisarul Ciprian Sobaru, șeful Biroului Rutier Constanța.

A reparat-o?

Oamenii legii nu exclud nici posibilitatea ca șoferul vinovat să fi reparat autoturismul, însă au luat deja legătura cu service-urile auto. Totuși, polițiștii înclină să creadă că mașina zace, avariată, pe undeva printr-un garaj, iar indivi-dul vinovat aș-teaptă ca apele să se liniștească.

Totuși, dacă a ales să o repare, mecanicul care a umblat la autoturism trebuie să știe că, atunci când va fi prins, se va alege cu dosar penal pentru reparație a unui autovehicul care a fost implicat într-un accident rutier fără autorizație. Șoferul vinovat se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului și poate sta până la șapte ani în închisoare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2803 secunde