Polițiștii în doliu! Fostul șef al Gărzii de Coastă a decedat

7976
2
Unul dintre cei mai profesioniști oameni ai mării, un cunoscător desăvârșit al căilor maritime, a plecat dintre noi. Fostul comandant al Divizionului Navelor Grănicerești și apoi comandant al Gărzii de Coastă, căpitan-comandor în rezervă Florian Gheorma a decedat la 61 de ani. Ieșise în urmă cu aproximativ 10 ani la pensie, dar nu putea sta departe pasiunea sa, fiind descris de apropiați ca fiind un veșnic apropiat al mării. Cu rezultate deosebite în carieră, Florian Gheorma s-a făcut remarcat, în special, după anul 2000, atunci când a reușit capturarea a 7 pescadoare turcești, legate unul de altul. Mâine, în jurul amiezii, familia, foștii colegi și apropiații sunt așteptați la Cimitirul Municipal pentru a-și lua rămas bun de la Florian Gheorma. 

Comentează știrea

Silviu
26 august 2016
Dumnezeu sa il odihneasca!

Dumnezeu sa il odihneasca in pace! A fost un adevarat OM, un adevarat profesionist! Asemenea OM nu va mai avea niciodata Garda de Coasta sau Politia de Frontiera.

Demirell
26 august 2016
Calator pe drumuri de ape !

O personalitate marcanta....l-am cunoscut in ziua cand am fost facut pionier al patriei....iar dupa ani si ani, ne-am revazut ...eu eram militar in termen si dom' comandant se afla la carma vedetei VM 29....intotdeauna ma striga apasat pe nume.....Odihneasca-se in pace !

Pagina a fost generata in 1.9983 secunde