CUTREMUR ITALIA / MAE: Cinci români, morți. Alți 11 sunt dispăruți

594
CUTREMUR ITALIA / MAE: Cinci români, morți. Alți 11 sunt dispăruți - earthquake-1472122175.jpg

Articole recomandate

Cutremur devastator în centrul Italiei. Bilanț în creștere! 247 de persoane au murit și peste 300 au fost rănite. Serviciile de intervenție caută și la această oră oameni prinși sub dărâmături. Printre persoanele decedate se află cinci români morți, în timp ce alți 11 sunt dați dispăruți, anunță Ministerul Afacerilor Externe.


Unul din românii morți în urma cutremurului din Italia este o femeie din localitatea doljeană Malu Mare, Aurelia Dăogaru, mama acesteia fiind anunțată, potrivit rudelor, de ambasadă.

Rudele victimei au declarat că mama Aureliei Dăogaru (36 de ani), aflată și ea în Italia, a fost anunțată de ambasadă despre decesul femeii.

În urma cutremurului a murit și soțul Aureliei Dăogaru, Fabio Graziano, în timp ce băiatul lor în vârstă de 11 ani a fost salvat.

"Mătușa mea este și ea în Italia și a fost informată de către ambasadă că a murit. Ale (Alexandru, copilul cuplului - n.r.) este în siguranță, a reușit ca prin minune să scape", a declarat o verișoară a Aureliei Dăogaru.

Aurelia Dăogaru avea 36 de ani și era din comuna doljeană Malu Mare, de lângă Craiova. Rudele ei spun că plecase de 12 ani în Italia. Era căsătorită cu italianul Fabio Graziano.

Potrivit publicației italiene "Il granchio", Aurelia Dăogaru era vice-responsabilă a asociației regionale de voluntari în asistența sanitară (Arvas).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.1463 secunde