Polițiștii, la pas prin stațiuni. "Purtați corect masca de protecție!"

182
Polițiștii, la pas prin stațiuni.

Articole de la același autor

Polițiștii continuă seria activităților preventive, pe litoral. În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și ai Poliției stațiunii Neptun, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, au desfășurat activități pentru informarea cetățenilor și prevenirea răspândirii SARS-COV-2, în stațiunile Neptun, Olimp și Venus.

Polițiștii au stat de vorbă cu aceștia, evidențiind locurile în care masca se poartă obligatoriu, modul corect de a o purta, situațiile în care se instituie carantina și izolarea persoanelor, precum și contravențiile ori infracțiunile prevăzute de legislația referitoare la starea actuală.

Pentru prevenirea efectelor pandemiei de COVID, polițiștii ne recomandă să purtăm masca obligatoriu în târguri, piețe și oboare, în stații de autobuz, în curți și perimetre exterioare ale obiectivelor și lăcașurilor de cult, în spații exterioare ale instituțiilor și autorităților publice, în locurile în care se desfășoară spectacole de exterior și în orice loc unde se formează aglomerări de persoane, în exterior, pe domeniul public și nu se poate respecta distanțarea fizică recomandată de doi metri.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4807 secunde