Polițiștii le vorbesc turiștilor despre referendumul de pe 29 iulie

236
Astăzi, în stațiunea Mamaia, polițiștii constănțeni desfășoară activități de informare și conștientizare a cetățenilor cu privire la prevederile legale pentru referendumul care va avea loc la data de 29 iulie.

Polițiștii constănțeni alături de reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis", cei ai Gărzii de Coastă Constanța și Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" desfășoară acțiuni de informare și conștientizare a cetățenilor cu privire la sancțiunile prevăzute de lege în cazul votului ilegal, având ca slogan "Votează Legal! Mita și votul ilegal înseamnă închisoare!".

Oamenii legii au informat constănțenii cu privire la sancțiunile care se aplică în cazul nerespectării legii referendumului, înmânând pliante cu caracter informativ-preventiv.

Prin acțiuni de acest gen polițiștii au în vedere creșterea gradului de conștientizare a opiniei publice cu privire la riscurile unui vot ilegal, indiferent de forma pe care acesta o ia în ziua referendumului.

Pentru sesizarea unei fapte care încalcă prevederile legislației referendumului cetățenii pot apela 112, iar pentru mai multe informații pot accesa pagina web www.votlegal.mai.gov.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Accident rutier între Agigea și Lazu
Pagina a fost generata in 1.8845 secunde