Polițiștii nu glumesc! Șoferi amendați că nu și-au "încălțat" mașinile de iarnă

243
4
Polițiștii nu glumesc! Șoferi amendați  că nu și-au

Articole de la același autor

Constanța a fost acoperită de zăpadă, iar polițiștii de la Rutieră au organizat acțiuni pentru a-i depista pe cei care nu circulă în condițiile legale. Oamenii legii au verificat autoturismele care circulă pe străzile municipiului și rezultatele lor nu au întârziat să apară.

Agenții de la Rutieră au amendat, în ultimele zile, 26 de șoferi, cu amendă contravențională cuprinsă între 9 și 20 de puncte, respectiv între 945 lei și 2.100 lei. Mai mult, polițiștii le-au reținut acestora și certificatul de înmatriculare.

Cauciucurile care sunt acceptate sunt cele inscripționate cu "M+S", M.S.", "MS" sau "M&S". Șoferii riscă să fie amendați dacă drumul este acoperit de polei, zăpadă sau gheață și nu au anvelopele de iarnă montate.

Specialiștii recomandă tuturor șoferilor să folosească anvelopele de iarnă la temperaturi de sub 7 grade, deoarece uzura poate fi mai mare decât la pneurile standard în cazul în care sunt utilizate când afară este mai cald. De asemenea, consumul autoturismului este în strânsă legătură cu starea și calitatea anvelopelor. 

Comentează știrea

adevar
7 ianuarie 2016
adevar

Nici noi nu glumim dam politia romana in judecata ca vrea sa distruga cetateni straini = act terorist

adevar
8 ianuarie 2016
adevar

Traficul de femei este crima si politia romana o sa fie data in judecata

adevar
8 ianuarie 2016
adevar

Ei guvernul Romaniei te dau in judecata ca distrugi poporele la tarile vecine cu traficul de femei care le tii drogate . vindeti romancele daca vrei sa vinzi femei

adevar
8 ianuarie 2016
adevar

Toti romani sa fie extradati din republica mea iar guvernul Romaniei daca vrea sa vinda femei sa isi vanda romancele la ei in republica . va dau in judecata

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3413 secunde