Dovezi de credință și curaj, la Medgidia

392
1

Articole de la același autor

Conform tradiției care se păstrează deja de opt ani, cu ocazia Sfintei Sărbători a Bobotezei, Primăria muni-cipiului Medgidia, împreună cu Protoieria Medgidia, a organizat slujba de sfințire a Aghiazmei celei Mari, urmată de arunca-rea crucii în apele Canalului Dunăre - Marea Neagră. 


Zeci de oameni au venit pe faleza canalului pentru a lua parte la acest eveniment. La final, toți au putut lua Sfânta Aghiazmă din butoaiele special pregătite pentru această zi. 


După slujbă, șapte tineri au sărit în apa rece a canalului, însă numai unul a reușit să ajungă la crucea aruncată în apă de preotul Gheorghe Zgură. În vârstă de 26 ani, Marian Chirilă a câștigat și un premiu de 1.000 lei.


Tânărul a absolvit Facultatea de Silvicultură, dar s-a îndreptat către o carieră în domeniul sportului. A fost șapte ani sal-vamar, iar acum vrea să obțină licența de instructor de fitness. 


Comentează știrea

Cristi
7 ianuarie 2016
Mai ...

Mai draga , Simona scumpa , sa inteleg , ca ii spui traditie , unei apucaturi mioritice de opt ani ? Este spectaculos , doar faptul , ca baietii care au sarit in canal , au revenit la mal cat de cat intregi . Se va vedea starea lor in cateva zile , data fiind si poluarea iresponsabila a apei , mai ales in ultimii opt ani ... Revenind la traditie , trebuie sa remarcam doar faptul ca barbosii bortosi ai BOR , au stat alaturi de sacalii politicieni , ca sunt de la PNL , ca sunt de la PSD . Ce-i uneste pe acesti iresponsabili ratati ? Doar mirosul de ciolan , care , seducator , ca un drog , se intrevede la alegerile din vara si toamna . Ar castiga si popii , ar castiga si ratatii politici , sustinuti de catre barbosi . O spune traditia , de 26 de ani ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2182 secunde