Polițiștii nu l-au iertat! Un șofer a rămas fără mașină! Iată de ce

166
Polițiștii nu l-au iertat! Un șofer a rămas fără mașină! Iată de ce - frontiera13626428281372974656140-1448270457.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră au dat de urma unui autoturism marca Opel care figura ca fiind furat. Mașina a fost descoperită în urma unui control la P.T.F. Ostrov. Potrivit anchetatorilor, un bărbat în vârstă de 42 de ani, domiciliat în București, însoțit de cetățeanul bulgar P.P. călătoreau cu un autovehicul marca Seat Alhambra, înmatriculat în R. Bulgaria. 


Acesta tracta o platformă pe care era transportat un autoturism marca Opel Corsa cu numere de Italia. În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că autoturismul transportat pe plaformă este semnalat ca fiind "bun căutat pentru confiscare", alertă introdusă de autoritățile din Italia, din data de 14.01.2015.


"La cercetări, cetățeanul român a declarat că autoturismul Opel îi aparține unei cunoștințe din România care l-a contactat pentru a-l înmatricula în R. Bulgaria și nu știa că acesta este declarat furat.


În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de "furt", faptă prevăzută și sancționată de art. 228, alin. 1, Cod Penal, iar autoturismul, evaluat la aproximativ 13.500 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Ostrov în vederea continuării cercetărilor", se arată într-un comunicat remis de Garda de Coastă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5566 secunde