Polițiștii rutieri, la datorie, în acest weekend de sărbătoare și petreceri

455
Polițiștii rutieri, la datorie, în acest weekend de sărbătoare și petreceri - politisti-1640966738.jpg

Articole de la același autor

Mii de polițiști rutieri vor supraveghea traficul în aceste zile de sărbătoare și petreceri. De asemenea, circulația mașinilor va fi urmărită și din elicopter.

Este trafic aglomerat în mai multe zone ale țării. Pe Valea Prahovei peste 1.500 de poliţişti vor fi în trafic în aceste zile şi vor dirija ciculaţia. Coloanele uriaşe de maşini vor fi supravegheate şi din elicopter. Ca să nu îşi strice vacanţa, şoferii sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile drumului.
"Dorința oamenilor este probabil de a ajunge cât mai repede la locurile de cazare, să se bucure de zăpadă. Încă de ieri valorile de trafic au înregistrat creșteri semnificative, în special în zonele montane. Peste 1.500 de polițiști rutieri vor fi prezenți pe drumurile publice din România, în principal pentru a desfășura activități de prevenire a accidentelor rutiere. Avem sprijinul Inspectoratului Generalui de Aviație, care va pune la dispoziție un elicopter", a transmis Bogdan Oproiu, comisar-șef de poliție, Direcția Rutieră din cadrul IGPR. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3874 secunde