Polițiștii, singurii din MAI fără salarii mărite. Sindicatele din Politie se acuză reciproc pentru esec

33765
9
Polițiștii, singurii din MAI fără salarii mărite. Sindicatele din Politie se acuză reciproc pentru esec - jos-1500047403.jpg
Pentru prima dată în istoria Ministerului Afacerilor Interne, o anumită categorie din familia ocupațională este avantajată, în detrimentul celorlalte. Mai exact, după intrarea în vigoare a Legii 152 pentru aprobarea OUG 99, conducerea MAI a decis mărirea cu 15% a salariilor pentru militari aplicabilă jandarmilor, pompierilor, soldaților și a celorlalte categorii de personal militar din minister, cu excepția… polițiștilor.


"Au avut loc mai multe incidente între Coarnă și membrii comisiei" 


Cosmin Andreica, liderul Sindicatului Europol, care a participat la negocierile pentru mărirea salariilor pentru întreg personalul MAI afirmă că de vină pentru această situație ar fi președintele sindicatului cu cea mai mare reprezentativitate din Poliție, și anume Dumitru Coarnă, șeful Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC). 


"În Comisia de Muncă, unde au avut loc mai multe incidente între domnul Coarnă și cei din comisie, iar ca urmare a modului în care a pus problema, tot ce s-a negociat a picat pentru polițiști. În schimb, în același interval de timp, militarii au intrat la Dragnea, împreună cu Lia Olguța Vasilescu, și au beneficiat de această creștere pe legea de aprobare a Ordonanței de Guvern 99", ne-a precizat Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Europol. 


Cosmin Andreica a mai adăugat că polițiștii ar fi beneficiat de mărirea salarială de 15% dacă Dumitru Coarnă renunța la orgoliul personal. "Ca și concluzie personală, probabil că dacă domnul Coarnă nu era în Camera Deputaților, la Comisia de Muncă, și nu existau acele incidente, care erau legate de orgoliul persoanelor, adică orgoliul deputaților și cel al lui Coarnă, mai mult ca sigur că această creștere ar fi fost operată în legea salarizării unitare pentru toate categoriile de personal din familia ocupațională ordine și siguranță publică", a mai adăugat Andreica. 


"Este o teorie falsă"


De cealaltă parte, Dumitru Coarnă spune că s-a ajuns într-o astfel de situație din cauza unor calcule greșite, la nivelul Ministerului Muncii. Concret, președintele SNPPC spune că reprezentanții ministerului au crezut că salariul de bază al polițiștilor este mai mare ca cel al militarilor. 


"Este o teorie falsă și cineva încearcă să inducă lumea în eroare. Problema de fond este că au fost făcute niște calcule greșite încă de la început. S-a creat senzația la nivel de ministerul muncii că polițiștii au salariul de bază mai mare ca cei din armată. Pe această logică au aplicat 15% la ceilalți din sistem, fără Poliție. Am încercat să le arăt că nu au dreptate și abia acum au înțeles și se încearcă o soluție să rezolvăm situația", ne-a explicat Dumitru Coarnă, președintele SNPPC. 


"Trebuiau să ridice lăbuța,să spună ce le trece prin capul gol"


Această situație se va rezolva cât de curând, ne asigură liderul sindical, care a programat o întâlnire cu prim-ministrul României, Mihai Tudose. În cadrul întâlnirii ce urmează a avea loc la mijlocul săptămânii viitoare, Dumitru Coarnă va încerca să-i explice prim-ministrului de ce și polițiștii trebuie să beneficieze de bani în plus la salariu. Totodată, președintele SNPPC a avut și un mesaj pentru contestatari. 


"Am discutat cu domnul prim-ministru, săptămâna viitoare voi fi la el cu soluția, am calcule făcute pe impact financiar, cu înscrisuri concrete din care rezultă că nu sunt diferențe salariale, urmând a găsi o soluție pentru a aplica și polițiștilor măririle cu 15%. Acești băieți care vorbesc acum, trebuiau să participe în Parlament, să-și spună punctul de vedere acolo, nu să fie lași și ipocriți. Trebuiau să ridice lăbuța și să spună ce le trece prin capul gol și sec. Au tăcut din două motive, de teamă și că nu știu carte, că îi cunosc", a conchis Coarnă. 


Comentează știrea

Mg
16 iulie 2017
A

Logic. Deja le aveau mai mari decât militarii. Acum s-au realizat egalizarea veniturilor în minister.

Polițist
16 iulie 2017
Salarizare

Ii mulțumim din suflet domnului Coarna pentru această situație. Doar nu degeaba era zilnic la cafea in biroul Olgutei. Ne-a vândut și de data asta pe nimic. Să nu ne mire când îl vom vedea numit în cine știe ce funcție.

Alvarez Silvia
21 iulie 2017
Credite Easy pentru toți oamenii să obțineți mail [email protected]

Credite easy rapide și fiabile în doar 48 de ore pentru oricine de la 10.000 € la 500.000 € cu un 2 %, pentru mai multe informații vă rugăm să contactați [email protected] acest e-mail vă rugăm să share sau publica grupul tau pentru a realiza proiectul dumneavoastră viitoare.

Alvarez Silvia
21 iulie 2017
Credite Easy pentru toți oamenii să obțineți mail [email protected]

Noapte buna doamna / / Domnul [email protected] din toate colturile lumii, vă Nevoie de împrumuturi de bani între persoane fizice pentru a face față Dificultăți financiare pentru a obține în cele din urmă din impas care Bănci, prin respingerea fișierelor de cererea de credit? I 'm A de experți financiar, si am avut servit Banca populaire Rive de Paris; Eu sunt în măsură să vă un împrumut de la suma pe care ai Nevoie și cu condiții care vă vor face viața mai ușoară. Aici sunt zonele În care te pot ajuta: împrumut financiar imobiliar gata să Investiții datoria consolidare linia de credit a doua ipoteca Credit de răscumpărare credit de nevoi personale sunt fișier, interzise bancă și tu Nu au favoarea băncilor sau mai bine aveți un proiect și trebuie să Finanțare, un fișier de rău de credit sau nevoie de bani pentru a plăti Facturi, fondurile să investească pe afaceri. Deci, dacă aveți nevoie pentru a Simțiți-vă liber să mă contactați pentru a afla mai multe despre bani de împrumut mea Condiții foarte favorabile. Deci, eu sunt soluția la problemele tale Financiar ofer de €5000 la 35. 500 €0 cu o garanție de bine studiate. Persoană de contact: [email protected] [email protected]

Alvarez Silvia
21 iulie 2017
Credite Easy pentru toți oamenii să obțineți mail [email protected]

Buna ziua dragi prieteni și soldaților. Gata ușor pentru a obține [email protected] veți avea griji financiare? Doresc să investească într-un proiect? Vrei pentru a relansa afacerea dumneavoastră? Vrei o mulțime de alte lucruri? Atât de încântat să maro cu interesul de 2 %. [email protected] Vă mulțumim pentru a face o viață nouă.

Alvarez Silvia
21 iulie 2017
Credite Easy pentru toți oamenii să obțineți mail [email protected]

Buna ziua doamna / / Domnul [email protected] Ai nevoie să împrumute de la €5000 la € 10 de milioane pentru constructie, proiect imobiliar, crearea de propria afacere, relua activitatea dumneavoastră personale, aveți dorința de a realiza și sunteți în dificultăți financiare, contactați-mă prin e-mail, pentru că am oferi împrumuturi între persoane fizice în toate de securitate și de încredere la cele mai bune rata de 2 % în condiții de siguranță, fiabile... Cele mai bune oferte de credite rapide si foarte fiabile pentru proiectele dumneavoastră. Răspuns rapid: [email protected] Credite Easy pentru a obține pentru toți oamenii!

Alvarez Silvia
21 iulie 2017
Credite Easy pentru toți oamenii să obțineți mail [email protected]

Atenția dumneavoastră vă rugăm să de e-mail pentru a contacta [email protected] Doriți să vrea să facă o astfel de publicare în grupul de a împărtăși și de a extinde serviciile noastre de asistență. Acest mesaj este dat la oameni, pentru cei săraci sau celor care au nevoie de un împrumut special, reconstrui viața lor. Sunteți în căutarea gata pentru a crește activitatea dumneavoastră la o dată și pentru realizarea unui proiect, atât un apartament, dar tu nu sunt permise pentru a transfera fișierul de vară sau banca a refuzat. Eu sunt un grant privat împrumuturi al Ordinului 5000 €5 milioane de euro pe persoană va fi capabil să respecte condițiile. Eu nu sunt o bancă și nu are nevoie de o mulțime de documente care aveți încredere să faci, dar ai nevoie de un târg, sincer, inteligent și de încredere. Durata de viață a împrumutului pentru oamenii din Europa și din întreaga lume (Franța, Belgia, Elvetia, Italia, Canada, Portugalia, Mauritius,...). Meu rata dobânzii este de 3 % pe an. Dacă ai nevoie de bani pentru alte motive, nu ezitati sa contactati pentru mai multe informații. Sunt disponibile pentru a satisface clienții mei în mai mult de cinci zile după ce a primit cererea dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați-mă pentru mai multe informații. Aici este meu poștă: E-mail pentru contact [email protected]

Alvarez Silvia
21 iulie 2017
Credite Easy pentru toți oamenii să obțineți mail [email protected]

Credite Easy pentru toți oamenii să obțineți mail [email protected] Obține un împrumut rapid și de încredere în doar 48 de ore, vă spun că nimic nu bate viata, deoarece nu mai aveți un loc de muncă, te simti inutil. Nu fac mai este soluția. Împrumut între 10.000 și 5 milioane de euro persoanelor fizice pentru ajutorul lor și-a îndeplinit visele lor ca un credit pentru crearea de afaceri, imobiliare, auto si altele. Rapid vă rugăm să contactați Préteuse pe ei poștă electronică adresă [email protected] Disponibile de împrumut în 48 de ore

Alvarez Silvia
21 iulie 2017
Credite Easy pentru toți oamenii să obțineți mail [email protected]

Disponibile de împrumut în 48 de ore Bună ziua domnilor și doamnelor, Obține un împrumut rapid și de încredere în doar 48 de ore valoarea Între 10.000 € si € 950 de milioane cu o rată a dobânzii de 2 % și nici cheltuielile false. Să aibă obiective și vise realizat ca Finanțarea o casă, cumpara o masina, crearea de o companie pentru Administrarea sa și deveni lider propriu dar mijloacele sunt limitate. Mai multe grijă să îți sunt special creditor și scopul este de Pentru a ajuta oamenii care sunt în nevoie. Contactati-ma pe [email protected] să se bucure de ea. vă mulțumesc.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3229 secunde