Polițiștii vor fi de strajă în preajma lăcașurilor de cult, de Bobotează

58
Polițiștii vor fi de strajă în preajma lăcașurilor de cult, de Bobotează - 5ianuariemasurisuplimentarelacas-1420465315.jpg

Articole de la același autor

Peste 20.000 de polițiști vor acționa, în zilele următoare, pentru ca românii să petreacă în siguranță de Bobotează, Sfântul Ioan Botezătorul și Crăciunul ortodocșilor pe rit vechi. 


În perioada 6 - 7 ianuarie, peste 20.000 de polițiști vor acționa, la nivel național, pentru desfășurarea, în liniște, a manifestărilor religioase prilejuite de sărbătorirea Botezului Domnului Iisus Hristos (Boboteaza), a Sfântului Ioan Botezătorul și a Crăciunului ortodocșilor pe rit vechi.


Întrucât sunt preconizate a se desfășura manifestări religioase la 15.400 lăcașuri de cult, peste 10.000 de polițiști de la ordine publică, de la rutieră și de la alte structuri, vor acționa, în sistem integrat, în stradă, suplimentar față de dispozitivul curent de ordine și siguranță publică. Ținând cont de faptul că, de obicei, la aceste manifestări religioase participă un număr mare de persoane, polițiștii vor asigura ordinea și liniștea publică, pentru prevenirea, descurajarea și combaterea faptelor antisociale. De asemenea, măsurile dispuse în această perioadă au în vedere și fluidizarea traficului rutier în zona lăcașurilor de cult.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Ianuarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Care este puterea apelor sfințite
Duminică, 04 Ianuarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Botezul Domnului, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.762 secunde