Polițistul incoruptibil. Vezi unde lucrează

481
Polițistul incoruptibil. Vezi unde lucrează - 12iuniepolitistulincoruptibil-1339497087.jpg
Un polițist din Neamț poate fi considerat ca fiind cel mai cinstit angajat al Poliției Române. El a denunțat, pentru a doua oară, o tentativă de mituire.

Ieri, procurorii și ofițerii DGA au organizat un flagrant pentru reținerea celui care îi oferea polițistului 1.000 de lei pentru a închide ochii la faptul că a fost surprins conducând fără a avea permis de conducere. Polițistul a fost cel care l-a surprins pe suspect la volan, pe 4 iunie, iar de atunci șoferul și prietenul lui i-au propus în repetate rânduri să se întâlnească pentru "a rezolva problema". Suma de bani ce urma să fie oferită omului legii a fost găsită în portieră. Ambii tineri s-au ales cu dosare penale.

Este pentru a două oară când polițistul denunță denunță intenția unor persoane de a-l mitui.

Pe 10 noiembrie 2008, el a sesizat DGA cum că un bărbat de 36 de ani din Timiș i-a oferit, în repetate rânduri, bani pentru a nu da curs cercetărilor într-un dosar penal. Respectivul intrase în atenția oamenilor legii după ce a fost implicat într-un accident de circulație și a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție.

În același dosar, tânărul era cercetat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și cu o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

După înregistrarea autodenunțului, lucrătorii D.G.A. Neamț, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, cu sprijinul Direcției Generale de Informații și Protecție Internă, au procedat la organizarea flagrantului, suspectul fiind surprins în timp ce oferea polițistului 1.100 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1465 secunde