Polițistul rănit grav în misiune la Constanța a fost operat cu succes

1135
Polițistul rănit grav în misiune la Constanța a fost operat cu succes - accidentpolitist12145400-1312628108.jpg

Articole recomandate

Agentul brăilean Cristian Dobrilă, care a suferit un grav accident rutier în timp ce încerca să prindă din urmă un autoturism, a fost operat cu succes într-o clinică din Israel, transmite Realitatea.net.

Soția polițistului a spus, printr-un sms trimis șefului Poliției Rutiere, că agentul are grav afectată coloana vertebrală, dar că măduva nu a fost strivită, așa cum s-ar fi crezut.

Polițistul în vârstă de 30 de ani a fost implicat într-un accident rutier în 17 iulie, în drumul dinspre mare către București. Atunci a urmărit mașina condusă de Beniamin Țânțaș, alături de care se afla și fotomodelul Natalia Mateuț. Șoferul făcuse mai multe depășiri neregulamentare și circula imprudent. Polițistul a pierdut controlul motocicletei într-o curbă și s-a izbit de un autoturism, care venea pe contrasens.

"A trecut cu bine peste operație. S-a trezit din anestezie. A fost puternic afectată coloana, însă măduva nu este secționată, nici măcar strivită, așa cum ni s-a spus. Agentul este optimist. Primul lucru pe care l-a spus, a fost că abia așteaptă să-și refacă motorul și să poată continua activitatea", a spus șeful Poliției Rutiere, Lucian Diniță.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1671 secunde