Pompierii constănțeni, din nou îndoliați. Salvator mort la Medgidia

601
1
Pompierii constănțeni, din nou îndoliați. Salvator mort la Medgidia - pompiermort1copy-1442338444.jpg
Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" este iar în doliu. Plutonierul major Florentin Bucur, din cadrul Detașamentului de Pompieri Medgidia, a încetat din viață la vârsta de numai 37 de ani.

Militarul a murit, luni, în urma unui accident vascular cerebral.

Pompierul a intrat în sistem în anul 2006, fiind încadrat din sursă externă.

"În toți cei nouă ani de activitate, aceasta a îndeplinit funcția de subofițer operativ în cadrul Detașamentului de Pompieri Medgidia, încadrând, deopotrivă autospecialele de stingere și de prim ajutor calificat. Ca și salvator, Bucur Florentin și-a făcut datoria cu pricepere, curaj și mult devotament, participând la numeroase misiuni în care și-a smuls semenii din ghearele morții. Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Dobrogea» al județului Constanța a mai pierdut un bun profesionist, cu adevărate calități de salvator, confirmate de pregătirea dovedită în gestionarea situațiilor de urgență. Cu profund respect, pompierii militari constănțeni adresează familiei îndurerate, sincere condoleanțe. Rămas bun, drag camarad, vei rămâne mereu în sufletele noastre!", a declarat slt. Paula Anghel, purtătorul de cuvânt al ISU "Dobrogea".

"Astăzi, am pierdut un coleg drag, care a plecat dintre noi mult prea devreme. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească! Rămas bun, camarad drag! Vei rămâne veșnic în inimile noastre!", a scris un coleg pe o pagină de socializare.

Trupul neînsuflețit a fost depus la Capela "Casa Șerb" din municipiul Medgidia, iar înmormântarea va avea loc mâine. 

Comentează știrea

assnumimxikq
6 iulie 2016
epe2h8bt

singulair 10mg levitra tetracycline glucophage xr 500 nexium

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : A murit Corneliu Vadim Tudor
Luni, 14 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : A MURIT CORNELIU VADIM TUDOR
Pagina a fost generata in 1.3917 secunde