Grav accident rutier pe bulevardul Mamaia

667
2
Grav  accident rutier  pe bulevardul Mamaia - accidentgrav-1442338353.jpg
Lipsa de experiență în conducere și-a spus cuvântul în cazul unui tânăr de 19 ani, care a provocat un accident rutier, petrecut pe bulevardul Mamaia, în zona Clinicii Regina Maria, în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 01.30.

Potrivit polițiștilor de la Rutieră, tânărul se deplasa cu un autoturism marca Ford Mondeo, iar la intersecția cu strada Siretului, a pierdut controlul mașinii, a pătruns pe scuarul care desparte sensurile de mers și s-a proptit într-un panou publicitar. În urma impactului, șoferul, dar și pasagerul din dreapta, o adolescentă de 15 ani, au rămas încarcerați între fiarele mașinii.

Martorii au sunat la 112 și au cerut ajutorul autorităților. La fața locului, s-au deplasat în scurt timp cadrele medicale și militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea". Pompierii de la descarcerare au scos victimele dintre fiare, iar acestea au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații suplimentare, starea lor fiind gravă.

Polițiștii de la Rutieră au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul. 

Comentează știrea

Murphy
16 septembrie 2015
La15 ani ?

Ce cauta fetita aia de 15 ani in masina la ora 01.30 ?....Ceva ce incepe cu P si se termina cu A

curiosu'
16 septembrie 2015
ce cauta ?

oare promenada ? la acea ora ? :)) eee, copii fara parinti ..... oare ?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Accident rutier în Constanța. O victimă!
Vineri, 11 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Spulberată  de pe trecerea de pietoni
Pagina a fost generata in 0.9836 secunde