Spulberată de pe trecerea de pietoni

337
Nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni și a lovit o femeie care traversa regulamentar. Un apel la 112 anunța, ieri după-amiază, că, la intersecția străzii Dezrobirii cu strada Eliberării, a avut loc un accident rutier. Protagonistul accidentului este un bărbat de 66 de ani, din Constanța.

Potrivit anchetatorilor, șoferul se deplasa cu un autoturism marca Volkswagen Passat, pe banda numărul II, către zona BIG. După sensul giratoriu, șoferul nu a oprit la trecerea de pietoni și a lovit o femeie care trecea pe zebră. În urma impactului, victima, de 31 de ani, din Hârșova, a suferit leziuni ușoare.

La fața locului, s-au deplasat cadrele medicale și agenții Ser-viciului Poliției Rutiere Constanța. Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri de specialitate. Polițiștii

l-au testat pe șofer cu aparatul Drager, stabilind că acesta nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Șoferul a rămas fără permis de conducere. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Șofer fugar,  căutat de poliție
Pagina a fost generata in 1.7703 secunde