Tragedie în lumea medicală constănțeană! Un cunoscut doctor, mort într-un cumplit accident rutier

2116
5
Tragedie în lumea medicală constănțeană! Un cunoscut doctor, mort într-un cumplit accident rutier - tragediedrnicolaegheorghesti-1441651580.jpg

Articole de la același autor

Lumea medicală constănțeană deplânge moartea medicului anestezist Nicolae Gheorghe, fostul șef al secției de terapie intensivă din cadrul Spitalului Județean Constanța, decedat în urma unui accident rutier petrecut la Filiași. Se pare că medicul mergea să își viziteze nepoțelele când a avut loc nefericitul eveniment. În momentul impactului, medicul era însoțit de soție, de profesie medic internist, care se află în stare stabilă la Spitalul Județean Craiova.

Cu o carieră de peste 32 de ani în Spitalul Județean Constanța, medicul a învățat generații întregi de studenți și rezidenți ce înseamnă ATI.

"Suntem șocați de dispariția fulgerătoare a doctorului Nicolae pentru că a fost un om deosebit, un medic excepțional, un coleg și un profesor de la care generații întregi de medici au învățat anestezie. Regretăm moartea domniei sale și transmitem condoleanțe familiei îndoliate. Acesta și-a început cariera în anul 1980, iar din 1990 și până în 2012 a fost șeful secției ATI", a declarat, pentru "Cuget Liber", dr. Cătălin Grasa, director de cercetare medicală al Spitalului Județean Constanța.

După ce s-a retras din spitalul de stat, medicul a început colaborarea cu spitalul privat MEDSTAR 2000 din Constanța, unde a profesat până în prezent.

"A fost un om extraordinar și un profesionist desăvârșit! Toate generațiile de anesteziști din Constanța au învățat de la dânsul tot ce a fost mai important în această profesie. În ultimii 7 ani am colaborat în cadrul MEDSTAR 2000 cu domnul doctor și regretăm trecerea sa în neființă. Se retrăsese în ultimele luni pentru a se bucura mai mult de familie, de nepoțele. Regretăm dispariția sa și transmitem condoleanțe familiei", a declarat, pentru "Cuget Liber", Dorel Buriu, manager al unității sanitare private.

Medicul Gheorghe Nicolae a fost adus la Constanța și va fi înmormântat astăzi. 

Comentează știrea

Monica
8 septembrie 2015
Dr Nicolae

Dzeu sa-l odihneasca,a fost un om dar si un medic cum greu mai gasesti in zilele noastre.Condoleante familiei.

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Clinica Medstar 2000
8 septembrie 2015
Clinica Medstar 2000

Este o mare lipsa de respect si de bun simt sa se introduca asemenea comentarii ca venind din partea Clinicii Medstar. Regretam educatia precara a celor care introduc asemenea comentarii ca cel de mai sus.

4. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

rucareanu liliana
8 septembrie 2015
decesul dr. Nicolae

Dumnezeu sa-l ierte si sincere condoleante familiei!O pierdere pentru pacientii constanteni!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5943 secunde