Accident rutier provocat de un șofer neatent

186
1
Accident rutier provocat  de un șofer neatent - accidentradioiasi-1441922979.jpg
Un bărbat a ajuns, ieri dimineață, pe patul de spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Coliziunea s-a petrecut pe Drumul Național 3, între Constanța și Valu lui Traian.

Potrivit anchetatorilor, un bărbat de 64 de ani, din localitatea Co-badin, se deplasa cu un autoturism marca Volkswagen Passat, pe banda numărul I, dinspre Constanța către Valu lui Traian. La un moment dat, șoferul nu a păstrat distanța în mers și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Mercedes.

Mașina era condusă în aceeași direcție de mers de un bărbat de 56 de ani, din Mangalia. În urma impactului, șoferul acestuia a suferit leziuni ușoare. El a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru îngrijiri medicale. Șoferul vinovat s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9317 secunde