Pompierii militari au intervenit, în doar trei zile, la peste 300 de misiuni de salvare

268
Pompierii militari au intervenit, în doar trei zile, la peste 300 de misiuni de salvare - actiuni-pompieri-1718042538.jpg

Articole de la același autor

În perioada 8-10 iunie, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Dobrogea“ au executat un total de 309 misiuni.

Cele mai multe dintre acestea, 175, au fost solicitări pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor cu afecțiuni medicale.

De asemenea, pompierii militari au mai intervenit pentru depistarea și lichidarea a 16 incendii. În urma acestor evenimente, doar o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, aceasta fiind transportată ulterior la spital.

Totodată, salvatorii ISU Dobrogea au intervenit în cazul a șapte accidente rutiere soldate cu 13 victime, care au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajele SMURD și cele ale Serviciului Județean de Ambulanță. Zece dintre ele au fost transportate la spital.

Restul de 111 intervenții ale pompierilor au fost pentru situații ca deblocări de ușă, asigurări măsuri PSI la decolare și aterizare elicopter SMURD sau salvare animale captive în medii ostile vieții.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4127 secunde