Angajații CT BUS, instruiți de paramedicii ISU pentru a acționa în situații de urgență

213
Angajații CT BUS, instruiți de paramedicii ISU pentru a acționa în situații de urgență - angajati-ct-bus-16-mai-1715884781.jpg

Articole de la același autor

Angajații CT BUS au participat, ieri, la un amplu exercițiu de intervenție în caz de incendiu, care s-a derulat în autobaza CT BUS. Reprezentanții ISU au testat viteza de reacție a pompierilor și comportamentul angajaților societății în cazul unui incendiu la atelierul de reparații mecanice.

La acțiunea de stingere au participat două autospeciale, în timp ce o altă mașină de intervenție s-a poziționat în zona pompelor de benzină din motive de siguranță.

La finalul exercițiului paramedicii ISU au prezentat angajaților CT BUS cele mai importante și frecvente măsuri de prim ajutor necesare în cazul diferitelor accidente.

„S-au simulat masajul cardiac, preluarea victimei în cazul unei traume și felul în care trebuie acționat dacă o persoană are hemoragie. La solicitarea angajaților CT BUS, paramedicii au făcut o demonstrație de intervenție în cazul înecului cu bol alimentar (metoda Heimlich) și felul în care trebuie acționat dacă se întâmplă să fii singur în momentul acestui incident”, informează reprezentanții CT BUS.

În luna martie, un angajat CT BUS, conducătorul auto Liviu Apostol, a salvat viața unei persoane care a căzut pe trotuar fără suflare. Conducătorul auto i-a făcut masaj cardiac victimei, care a reînceput să respire până la sosirea ambulanței. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5186 secunde