Pompierii nu au mai apucat să umfle perna. După 36 de ore, femeia care amenința că se sinucide s-a aruncat de pe bloc

333
Pompierii nu au mai apucat să umfle perna. După 36 de ore, femeia care amenința că se sinucide s-a aruncat de pe bloc - femeiepeblocl1i6hu3xgf-1432359686.jpg

Articole recomandate

După mai bine 36 de ore, femeia care amenința că se sinucide s-a aruncat de pe bloc și a murit. Pompierii și oamenii au încercat să o convingă să coboare, dar femeia a căzut în gol de pe clădire. Victima fi fost chiar femeia de serviciu a blocului și suferea de depresie.

Potrivit Realitatea.net, după mai bine de o zi, pompierii au adus tocmai din Argeș o pernă, care ar fi putut atenua impactul, însă acea pernă nu a mai ajuns să fie umflată.

Aceasta s-a urcat pe un bloc de opt etaje, de pe strada George Enescu din Capitală, joi dimineață, iar din acel moment și până la final nu a renunțat la planul sinucigaș. În urmă cu doi ani, fiica ei a murit de cancer, iar ultimele cuvinte pe care femeia i le-a spus administratorului imobilului au fost că vrea să se întâlnească cu fata ei. Femeia fusese internată cu depresie la Spitalul Obreja. După externare, medicii i-au recomandat să urmeze un tratament.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3084 secunde