Pompierii se luptă cu flăcările! Populația, avertizată prin Ro-ALERT

135
Pompierii se luptă cu flăcările! Populația, avertizată prin Ro-ALERT - incendiu-1574676476.jpg

Articole recomandate

Cetățenii care locuiesc în apropierea depozitului de anvelope din Drăgășani, unde a izbucnit un incendiu sâmbătă dimineața, au fost din nou avertizați, în urmă cu puțin timp, printr-un mesaj Ro-Alert, să se protejeze împotriva fumului degajat, acesta fiind toxic, au anunțat pompierii vâlceni.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea, în zonă sunt intensificări ale vântului care au determinat împrăștierea fumului pe o rază de circa 5 kilometri.

Pompierii militari intervin de aproape 48 de ore pentru singerea flăcărilor izbucnite în două anexe, cu o suprafață de circa 80 mp, în care se aflau depozitate peste 200 de tone de cauciuc.

"Se intervine în continuare, până la primele ore ale dimineții reușindu-se relocarea și stingerea a circa 50% din cantitatea de cauciuc afectată. Din cauza intensificării vântului, au reapărut degajări de fum și s-a reimpus avertizarea populației prin intermediul aplicației Ro-Alert. Se intervine în continuare cu șase autospeciale de stingere și două utilaje pentru relocarea și stingerea întregii cantități de deșeuri de cauciuc afectate", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, citat de Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3553 secunde