Pompierul mort la datorie a fost avansat post mortem

320
1
Pompierul mort la datorie a fost avansat post mortem - untitled-1441011188.jpg
Prin Ordin al viceprim-ministrului pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel OPREA, plutonierul adjutant FRIPIS Daniel Marius, care și-a sacrificat viața în timpul misiunii, a fost avansat post-mortem la gradul de sublocotenent.


Citește și ULTIMA MISIUNE. POMPIER CĂZUT LA DATORIE

Totodată, vicepremierul Gabriel OPREA a înaintat Președintelui României propunerea pentru acordarea Ordinului Bărbăție și Credință în grad de Cavaler sublocotenentului post-mortem FRIPIS Daniel Marius.

Pompierul-erou și-a pierdut viața sâmbătă, 29 august a.c., în timpul intervenției pentru stingerea unui incendiu care izbucnise în curtea unei locuințe din municipiul Constanța. Avea 42 de ani și din anul 2006 era încadrat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța - Detașamentul de Pompieri Constanța Oraș, având funcția de comandant de echipaj. 



Comentează știrea

costy
31 august 2015
afaceri

Lucreaza de acasa! Esti o persoana care vrea sa castige bani online? Nu ai loc de munca? Ai datorii si nu mai stii cum sa scapi de ele? Sau vrei doar niste bani in plus, pe care sa-i castigi in timpul tau liber? Aici este ceea ce cauti! Simplu, rapid, clar si eficient! Totul e pregatit pentru tine! Trebuie doar sa ne cauti la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5244 secunde