Potop pe străzile din Timișoara după o rupere de nori

271
A fost rupere de nori vineri în Timișoara. Mai multe pasaje importante din oraș au fost inundate. Șoferii s-au trezit captivi în mijlocul apelor care, în unele locuri, ating jumătate de metru. Probleme au fost și la Spitalul de Boli infecțioase din oraș și la Universitatea de Vest, unde apa a intrat în cantina studenților.


Situația este gravă în mai multe locuri din Timișoara din cauza ploilor abundente. Oamenii au fost avertizați prim mesaje Ro-Alert să nu iasă din case, pentru că urmează ploi foarte puternice. Mai multe străzi și pasaje au fost inundate în urma ploilor. Într-un pasaj din Piața 700, nivelul apei a atins chiar un metru înălțime, dar echipele de la Apă-Canal au venit la fața locului și curăță canalizarea. Doi șoferi au rămas blocați cu mașinile în acest pasaj.


În urma ploilor abundente, ISU Timiș a fost chemat să scoată apa din patru case inundate. De asemenea, a fost inundat subsolul spitalului Victor Babeș și cel al clinicii de Pediatrie. Au fost inundații și în alte localități din apropiere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4582 secunde