Povestea asasinatului din Vrancea. Suspecții au urmărit victima două luni, au vopsit mașina și au folosit numere false

1384
Povestea asasinatului din Vrancea. Suspecții au urmărit victima două luni, au vopsit mașina și au folosit numere false - maxresdefault-1551187012.jpg

Articole recomandate

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au dispus, marți, în cazul uciderii omului de afaceri de la Slobozia Ciorăști, reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat, tentativă la tâlhărie calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept, precum și a unui al treilea bărbat pentru complicitate, au informat reprezentanții Parchetului.




Din cercetări a reieșit că victima ar fi fost urmărită timp de aproape două luni de cei trei suspecți, timp în care aceștia au pregătit acțiunea în sine.

"Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că, în perioada 03.01.2019 - 22.02.2019, cei trei inculpați au efectuat activități pentru a pregăti săvârșirea faptelor, în sensul că au achiziționat un autoturism de teren căruia i-au schimbat culoarea, au montat o bară metalică de protecție în partea din față, i-au montat plăcuțe cu număr fals de înmatriculare. Totodată, cei trei inculpați s-au interesată prin rândul cunoștințelor din județul Vrancea asupra programului victimei, asupra orei la care aceasta pleacă zilnic de la locul de muncă către localitatea de domiciliu Slobozia Ciorăști, în același timp verificând traseul pe care victima îl parcurge zilnic", a declarat reprezentantul Parchetului.

Potrivit procurorilor, intenția celor trei a fost aceea de jaf, dar, având în vedere că au mers înarmați la locul faptei, au luat în calcul și faptul că ar putea provoca moartea victimei.

Bărbatul împușcat era asociat al unei firme care deține două case de schimb valutar în Focșani, iar în mașina acestuia anchetatorii au găsit o importantă sumă de bani. 300.000 de lei, 30.000 de euro și 20.000 de lire sterline au numărat anchetatorii, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1891 secunde