Povețe pentru minori, cum să se păzească de traficanții de carne vie

117
Povețe pentru minori, cum să se păzească de traficanții de carne vie - povetepentruminoricumsasefereasc-1393349945.jpg

Articole de la același autor

Sunt încântați de libertatea pe care le-o oferă Internetul, dar nu sunt conștienți de pericolele la care sunt expuși. De aceea, periodic, oamenii legii organizează acțiuni prin care să le atragă atenția minorilor asupra capcanelor care-i pândesc din spatele unui profil prietenos de pe rețeaua de socializare. 
În luna februarie, specialiștii Centrului Regional Constanța al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane au mers în mai multe școli din județul nostru, respectiv la Colegiul "Dobrogea" din Castelu, Liceul Tehnologic "Ion Bănescu" din Mangalia, Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", Școala Gimnazială nr. 5 "Nicolae Iorga", Liceul Teoretic "Traian" din Constanța. Aici, le-au explicat elevilor că trebuie să verifice orice informație primită pe Internet, să nu trimită poze provocatoare prin intermediul Internetului, să nu meargă niciodată singuri la o întâlnire cu o persoană cunoscută on-line și să verifice orice ofertă de muncă pe care o primesc de la persoane necunoscute sau de la firme necunoscute. 
Activitățile realizate fac parte din cadrul campaniei locale "Traficul de persoane poate fi prevenit", care se derulează la nivelul județului Constanța, în perioada noiembrie 2013 - august 2014, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Grav accident rutier în Constanța
Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Eveniment : La mulți ani Flotei Române!
Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Acțiuni ale polițiștilor constănțeni
Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Sute de pietoni, amendați de rutieriști
Pagina a fost generata in 1.4866 secunde