Prăpăd făcut de un notar public, în Constanța: a distrus cinci mașini și s-a răsturnat cu BMW-ul

1440
4

Articole de la același autor

Noapte grea pentru un notar public din Constanța. Din cauza vitezei excesive, tânărul de 29 de ani a lovit cinci mașini parcate, după care s-a răsturnat cu autoturismul. Acesta nu a fost rănit grav, însă bubuitura i-a speriat groaznic pe cei care se aflau pe bulevardul Tomis, ieri noapte, în jurul orei 1.36.

Alexandru Săcăleanu, notar public în Constanța, conducea un BMW pe bulevardul Tomis, dinspre bulevardul Mamaia către Ferdinand. La un moment dat, ajungând în zona fast food-ului Extra Blatt, din cauza vitezei exce-sive, tânărul a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu cinci mașini parcate regulamentar pe partea dreaptă, după care s-a răsturnat cu BMW-ul. 

Ajunși la fața locului, rutieriștii constănțeni au încercat să-l testeze cu alcooltestul pe notarul public, însă acesta a refuzat. Așadar, tânărul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Rezultatul i-a surprins până și pe oamenii legii: tânărul avea o alcoolemie de 1,10, respectiv 1,00 mg/l alcool pur în sânge.

Datorită calității celui în cauză, respectiv notar public, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Comentează știrea

bmw
7 decembrie 2013
inca un fitos

Marele Sacaleanu, notar la 29 de ani cu numele si sustinerea din spate, inca un ciutan plin de fite si bani care umbla ostentativ pe strada. Sunt curios ce o sa i se intample, parerea mea e ca nimic doar e Sacaleanu, faimosul notar de 29 de ani, tanar, frumos si cu bani, dar prost.

un constantean
7 decembrie 2013
tot cu bmw

Cocalarul cu "BeMWeu" loveste din nou.....

Nea Jean
7 decembrie 2013
Mare chestie

Ce mare chestie a făcut ? Pai poate el vreodată sa bea cit ma-sa? Niciodată , va spun eu , ca doar la o betie cu ma- sa l-am făcut notar! In rest numai de bine! Vedeți voi ce o sa urmeze! Ca am mai făcut la norma vreo 90 notari tot ca asta!

magic leverag australia
24 mai 2014
magic leverag australia

"Kami sedang kembangkan sport 150 cc full fairing di Jepang. Semoga bisa masuk ke Indonesia tidak sampai tahun depan," kata Kazumasa Watanabe, Managing Director 2W PT SIS di sela-sela peluncuran tim balapnya di RollingStone Café, Jakarta, Senin (21/4). magic leverag australia http://magicleveraghairrollers.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Sexagenară lovită pe trecerea de pietoni
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Actual : A murit starul din
Pagina a fost generata in 2.17 secunde