Comisarul-șef al IPJ Constanța, Adrian Rapotan, despre cazul "sexy-polițistelor":

"Prea mult tam-tam, aici nu rulează un film cu Garcea"

434
Cazul nevestelor de polițiști îmbrăcate, de Anul Nou, în uniformele soților lor rămâne în prim-plan. Toată lumea așteaptă să vadă ce măsuri se vor lua în cazul celor doi oameni ai legii. Adjunctul șefului Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, comisar-șef Adrian Rapotan, a declarat, pentru "Cuget Liber", că sunt șanse să se ia măsuri administrative.
"Cred că s-a exagerat cu atâta tam-tam pe marginea acestui subiect. Aici nu rulează un film cu Garcea. De Halloween, am văzut că un bărbat era îmbrăcat în costum de polițist, dar nu s-a mai bătut apa în piuă pe acest aspect. Până la un punct, totul a fost în regulă. Era noaptea dintre ani și știm cu toții că în asemenea momente ne poate lua valul. Nu cred că este o problemă dacă îți pui cămașa de polițist peste rochia personală, atâta timp cât chestiunea nu trece dincolo de cei patru pereți ai propriului cămin. Greșeala lor a fost însă că și-au pus poza pe Facebook, pătând astfel imaginea Poliției. Vom vedea ce decizie va lua comisia de disciplină. Probabil că se vor lua măsuri administrative, mai ales că pistolul din poze este de jucărie, este de fapt o brichetă sub formă de pistol, care se găsește în comerț", a explicat Rapotan.
Tot ieri, Rapotan a spus că, în urma audierii celor doi polițiști ale căror soții au pozat în noaptea de Revelion îmbrăcate cu elemente din uniforma de poliție, s-a constatat că două dintre cămășile purtate de petrecărețe făceau parte din ținuta de vară purtată de oamenii legii în urmă cu 5-6 ani. De asemenea, prim-adjunctul șefului IPJ a mai precizat că doamnele nu purtau în-semne sau grade și că elementul principal care a atras atenția este cascheta de polițist. Rapotan a menționat că unul dintre polițiștii audiați nici măcar nu ar fi participat la petrecere, fiind de serviciu în seara de Anul Nou.
Marian NEDELEA

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2206 secunde