Prefectul de Suceava, despre faptul că minora dispărută s-ar fi aflat la o mănăstire din acest județ

133
Prefectul de Suceava, despre faptul că minora dispărută s-ar fi aflat la o mănăstire din acest județ - iuliaionescu-1392562276.jpg

Articole de la același autor

În urma apariției informației că adolescenta dispărută din București s-ar fi aflat la o mănăstire din județul Suceava, prefectul Florin Sinescu a declarat pentru mediafax.ro că au fost verificate unitățile de cult. Astfel, potrivit acestei agenții de știri, prefectul a subliniat că au fost verificate 112 unități de cult, în cadrul acțiunilor de căutare a minorei, toți cei chestionați spunând că nu au văzut-o pe adolescentă. Verificările au fost făcute în cursul zilelor de vineri și sâmbătă și au fost încheiate cu semnarea unui proces verbal.


Adusă la București de Poliție, după ce a fost găsită într-un tren venind de la Suceava, Iulia Ionescu le-a dat anchetatorilor o declarație scrisă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, înainte de a fi predată familiei.


Fata a declarat că a stat la o mănăstire din județul Suceava și că intenționa să vină acasă cu trenul în care a fost găsită. 
Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Constantin Stoica, a declarat că în urma verificărilor făcute după găsirea Iuliei Ionescu, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților infirmă că fata ar fi fost la vreo mănăstire din județul Suceava.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Adolescente dispărute de acasă
Miercuri, 11 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Dispărută de acasă. Ați văzut-o?
Luni, 09 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Ați văzut-o? A dispărut de acasă
Pagina a fost generata in 1.4702 secunde