Premieră la Constanța / Membri ai clanului Spaniolu, aruncați după gratii

4772
7
Premieră la Constanța / Membri ai clanului Spaniolu, aruncați după gratii - luciancalimareapetricatomescuint-1319020657.jpg
Magistrații Curții de Apel Constanța i-au condamnat definitiv la pedeapsa de câte doi ani de închisoare pe Ionuț Vanghelici, Petrică Tomescu, Vasilică Coșman, Daniel Zorică, Stila Goșu și Mitică Goșu pentru comiterea infracțiunii de lipsire de libertate. Cei șase sunt cunoscuți ca făcând parte din clanul Spaniolu.

În perioada următoare, cei șase condamnați urmează să fie ridicați de polițiști și duși provizoriu în arestul IPJ Constanța, până când vor putea fi transferați la penitenciar.

Comentează știrea

carbune
19 octombrie 2011
la puscarie

la puscarie cu mafioti astia de 2 lei .sa va aplecati dupa sapun si asa cati va dintre voi sunt bulangi .la puscarie ordinarilor

amic
19 octombrie 2011
ha ha ha

frumuselule ce o sa iti mai placa la mititica :)))))))))). ne vedem peste doi ani baieti. va pupa tata

hihihihihi
25 octombrie 2011
sa le mancati p..a knd o sa iasa

dak ati fi voi in locul lor v-ar place mai mult............poponarilor.

4. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

ANONIM
30 septembrie 2013
FALS

EH SE INTAMPLA SI LA CASE MAI MARI ;) 2 ANI TREC CA POPA PA LANGA 4 :)))

petra
13 februarie 2014
Spaniolu

De ce a fost arestati cu clanul Spaniolu au rezolvat multi cetaten mai repede problemele pe care le au.Noi de peste 10 ani stam la IPJ si Parchetul Cta sa ne rezolvam problema case cu Camataru Ciobotaru Constanti sa ne obtinem niste drepturi.Si toti care sau ocupat de dosrele noastre stau la mina camatarului si a hotilor de la Gepeto.Dreptate o obtii prin Interlopi.Acuma pot fi si de o parte si de alta.Vasile Ionescu nu a fost un mare interlop in IPJ Cta si traficat de influenta.Cred ca plingerile noastre sau ascuns musmalizat sau e posibil sa plece cu Barjea Cernavoda -Istambul.D-na Camelia M.Cred ca aveti bune cunostinte de cazul nostru si mai multe sa fim seriosi.Nu poti sai compari pe toti Interlopi dar sint care au si cloaborat direct cu ei.Sa fim putin seriosi sa nu ne desconsideram singuri in fata cetateanului de rind.Si sa ne in batam cu apa rece de Marea Neagra.

DODO
13 februarie 2014
clanul

Stati mai linistiti,ca acolo e cald si bine;nu au copii nostri acasa ce vi se da voua.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4269 secunde