Concursul pentru postul de comandant al Poliției Constanța a fost filmat pentru a exclude contestațiile ulterioare

1028
Concursul pentru postul de comandant al Poliției Constanța a fost filmat pentru a exclude contestațiile ulterioare - a6192916255c99611efd34aaa588d805.jpg
Cei doi contracandidați ai comisarului șef Dumitru Catană, care a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, nu pot face contestații.
Concursul care a avut loc joi a constat într-o singură probă, un interviu cu mai multe întrebări, fiecare răspuns fiind notat separat după care s-a făcut o medie. Fiecare candidat a fost singur în sala de examen în fața comisiei din care a făcut parte și un reprezentant al Corpului Național al Polițiștilor. Proba de concurs a fost filmată și, din acest motiv, comisarii șefi Victor Popescu și George Dorel Popa nu pot face contestații. În urma concursului, funcția de inspector șef al IPJ Constanța a fost câștigată de Dumitru Catană cu media 8,75. Victor Popescu a luat 7,50 iar George Dorel Popa a obținut media 7,00.
Comisarul șef Victor Popescu
s-a aflat la comanda IPJ Constanța în urmă cu câțiva ani, iar George Dorel Popa asigură interimatul la IPJ Constanța, de aproape patru luni, după plecarea comisarului șef Aurelian Zaheu.
Comisarul șef Dumitru Catană este, deocamdată, în concediu. El își va prelua noul post după ce ordinul de numire în funcție va fi semnat de ministrul MAI, Vasile Blaga. Până atunci, la comanda IPJ Constanța va rămâne comisarul șef George Dorel Popa.
Noul șef al IPJ Constanța a lucrat până la câștigarea acestui concurs la Oficiul Național pentru Protecția Martorilor. El are 54 de ani, este căsătorit și are doi fii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1822 secunde