Șeful IPJ Constanța, Aurelian Zaheu, își face bagajele

2507
Șeful IPJ Constanța, Aurelian Zaheu, își face bagajele - ccf1db324b72a6343a422a52bed9aac7.jpg
Șeful IPJ Constanța, comisarul șef Aurelian Zaheu, ar putea fi schimbat din funcție după Sărbătorile Pascale. Din câte se pare, este mai mult o strategie politică, așa cum se întâmplă de ani de zile, decât o analiză realistă a activității instituției pe care o conduce. Propunerea de eliberare din funcția pe care o deține a fost luată în urma unei evaluări efectuate anul trecut.
Luni, șeful IPJ Constanța a fost chemat, la București, în fața Consiliului de Disciplină unde i s-a adus la cunoștință că s-a stabilit eliberarea sa din funcția pe care o deține și retrogradarea pe un post de conducere mai mic. Totuși, decizia nu este definitivă și poate fi contestată de șeful IPJ Constanța, Aurelian Zaheu.
Cu toate acestea, surse neoficiale susțin că șeful IPJ Constanța nu va contesta decizia superiorilor, și nu va aștepta să fie schimbat din funcție, ci își va prezenta demisia.

Ultima oră
Potrivit unor surse din cadrul IPJ, aseară târziu, șeful Poliției constănțene, Aurelian Zaheu, și-ar fi anunțat subalternii, în cadrul unei ședințe restrânse că și-a înaintat deja la Ministerul Administrației și Internelor cererea de trecere în rezervă.
Potrivit acelorași surse, cererea ar fi fost înaintată luni, când Zaheu a fost chemat la București, la Consiliul de Disciplină.
Tot de atunci, comanda IPJ ar fi fost preluată de către comisarul șef Adrian Rapotan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3748 secunde